Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]

ΣΥΜΕΩΝ Ι. ΓΑΛΕΤΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. (SGI)

Η εταιρεία μας, δραστηριοποιείται στον κλάδο των αρωματικών χώρου (αυτοκινήτων, οικιακών χώρων κλπ.) και των προϊόντων περιποίησης αυτοκινήτου. Συνεχίζοντας την πολυετή παράδοσή μας διαθέτουμε στην Ελληνική αγορά, με άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας που ανταποκρίνονται στους πλέον αυστηρούς κανονισμούς και ελέγχους αναγνωρισμένων υγειονομικών ινστιτούτων και φορέων των Η.Π.Α. και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης όλα τα προϊόντα μας είναι συμβατά με την τρέχουσα οδηγία C.L.P. (Classification Labeling Packaging).

Η εταιρεία μας κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1956 και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά από το 1965, το αδιαμφισβήτητα πιο αναγνωρίσιμο προϊόν παγκοσμίως στον τομέα των αρωματικών αυτοκινήτου, το διάσημο LITTLE TREE, δηλαδή «Δενδράκι» του οίκου CAR-FRESHNER Corporation Αμερικής, καθώς και άλλα εξίσου εκλεκτής ποιότητας προϊόντα του ίδιου οίκου.

Επίσης από το 1996 εισάγει από τον οίκο STAC PLASTIC SPRAY s.r.l. Ιταλίας, που παρασκευάζει χημικά προϊόντα περιποίησης και ασφάλειας αυτοκινήτου. Από το 2009 αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τον οίκο για όλη την ελληνική επικράτεια.

Καθώς οι εξελίξεις στον χώρο που δραστηριοποιούμεθα είναι συνεχείς και απαιτητικές, η προσπάθειά μας επικεντρώνεται στην παρακολούθηση τους ώστε να είμαστε πάντοτε σε θέση να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας τα ποιοτικώς ανώτερα, υγιεινότερα και λειτουργικότερα προϊόντα. Αυτοί είναι και οι λόγοι της ηγετικής μας θέσης στην αγορά που καθημερινά αυξάνουν τους ικανοποιημένους πελάτες μας.

 
Banner
Banner
Banner
SSL Certificates